Monday, May 9, 2011

Adakah Mereka Bekas Miss World???

Assalammualaikum...

Hai Readers...!
Hari nie hari yang PALING GEMBIRA bagi aku sebab Lecture Anatomy mengambil masa hampir 3 JAM untuk habis!
Wowwwww!!
Sangat letih kot duduk dengar lecture tadi.Tapi tak apa, nak dekat-dekat exam nie kita kenalah berkorban sikit kan!=)
Walaupun sangat letih tetap aku gagahkan diri untuk dengar lecture!
bagus tak aku???

Sudah-sudahlah merepek tue Fadli oiii!><"

Okayy...
Nie nak cerita pasal benda yang aku sangat kagum kat Egypt nie...



Cuba korang perhatikan....
korang kagum tak tengok gambar nie??
Kagum kan!!

Hebat  kot mak cik mak cik Arab nie bawak barang atas kepala diorang!
Pandai kot diorang imbang barang tue atas kepala diorang!
Tak jatuh kot barang tue dari atas kepala diorang!
Cukup kot dengan kot engkau tue Fadli oii!

Hebat kan diorang!
Masa lintas jalan dengan kereta yang banyak pun diorang boleh Catwalk atas jalan raya dan  kawal barang atas kepala tue dengan baik!

Mak cik mak cik nie lah buat aku terfikir adakah diorang nie bekas Miss world??
* Dalam kebingungan! * =.="~

Sekian.


53 comments:

Mohd Ridhuan said...

kat malaysia xde la org nk buat mcm ni...
tp de certain tempat makcik2 jual sayur menjunjung bekas kat kpale...
heheheh

Mizz Coki said...

wuish. hari2 angkat benda berat dgn kepala camtu boleh pendek leher jadinya haha.

cikcomot said...

fuyoo.. makcik2 arab sume miss world mungkin?

kih3..

hebat diorang !

SyaficqaHamdan said...

kat malaysia ade dulu.
zaman-zaman basuh baju tepi sungai laa. heee.

sejak de machine, da xde da. -.-'

shezwan said...

jangan pandang sebelah mata.. makcik2 ni gempak woo.. hehe.. anyway.. Ganbatte ne!!^_^

김애차 said...

hebat! kekeke. xD

mcm ni lah said...

ziarah kembali

shanas said...

kat m'sia takdalg yang saya tgk ..tapi kan sy penah tgk kat sempadan m'sia dgn thailand makcik2 tu junjung brg.
apapun mereka sgt hebat!
jom tepuk tgn untuk mereka*over

zmah said...

Kagum...

Nur Raihana Baharuddin said...

serius la..
klu kt malaysia mcmneyh..
mst pndg x bkelip mate..
mcamne la kt egypt tu dyeowang wat??

putryteya said...

hahah... dia terpikir cam tu plak.
sy tengok gmbar ni, sy tak tpkir pom dorang tu bekas Miss World?? XD

hyazz said...

tu la...memang hebat makcik2 tu.. kat tmpt kita troli dah bayak...tak yah susah2 nak junjung tas kepala dah...hehehe

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

hebat gilooossss....
dari skg kena praktis wat camni,nak wat time tuer nanti..ngohoho

GreenJade said...

ferghh bagus betul allignment & balancing dorang yer..kagum akok

salam kunjung balas dr Sh Alam,Mesia :)

Munie Blushious said...

haha, ayat last sgt kejam...

Asyieq-iN Rkey said...

dasat tuh..huhuh..thnx singgah blog kite..besh nye blaja kat oversea..=)

shahrihan said...

hehehe..hebat makcik2 arab ni...
Terbaeeekkk lah... =)

fadh said...

kalo kt malaysia ade owg bt cm ni agak2 ape jd kt jalan raye bile dorg melintas ? haha

singgah n follow !

sya hassan said...

walawehh.. hebatt kot makcik2 neyh.. miss world pon kalah kot ngan makcik2 neyh kalo catwalk.. kih3..


btw.. follow sini meyh.. :)

syrupmasin said...

fuyoo..gile hebat..

cik ketawa said...

nk blaja dr makcik makcik arab ni la cara nk mengimbang :D

sha said...

hebat tu..

jom buang word verification. tak tau? ni caranya:
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/tutorial.html

Ibnushukran said...

hebat.. hari2 buat , msti hebat mcm makcik 2..

Aimifiqa said...

wow. hebatnye mak cik tu. she can balance that things. So powerful :)

fifianggun said...

happy exam!

puterinuraqiliah said...

waaah! anatomy. dasyatlah!

rynna said...

hahaha. kalau cmtu senang nak bawa byk brg kan? kt kpla stu, kat tgn, kt lengan. wah hebat dowh! :P

el-janna said...

wa hebat... nak try buat cam tu ngahhaha t mesti ade orang buat entry pasal aku.ngahahha

template cantik la...
nak buat macam ni jgk..
duk kat egpyt nun ke tu..wa bestnye~

hidayu 0nly said...

wowwww!!!!

Yellow LEOpard said...

tak tanya ke macam mana dieoang boleh imbangkan brg2 atas kepala tuu??hehe

fatynadia said...

memang kagum pun! kalau nak buat macam tu seriously kena prektis banyak kali.

nonaa nelson said...

Haha , Untung lahh dapat tengok ramai Ex Miss World :)

Lyana@Mely said...

waahhh hebat,,tak jatuh pulak beg tu eh..huhuhu,,,,

Amie 구름. said...

eh wow. dasyat seh.

sYaFiQa SaKuRa said...

fuyyooooo ! ada kat egypt . tabik giler la . amik course ape erk ? anyway thanx 2 visiting my blog yg lapuk tu :D

izni nor ali said...

huhuhu. hebat-hebat. nampak mcm berat lak tu. fuhhh.

iaryylr said...

wow, saya kalau setakat macam ini........ perghhh memang tidak boleh buat! hebat! he he he!

Lya Colours said...

fuhh dahsyat mokcik ni

Black_roses92 said...

t kang mocek2 tuh kata ..' kami mmg bekas model..tapi 20 tahun yg lalu..' amacam? terkejut ekau kang.. haha

Kay Masingan said...

di kawasan tempat saya mengajar, orang timur selalu letak barang atas kepala. kagum juga sebab tidak jatuh padahal mereka berjalan sambil bercerita.

Salfiza said...

wah hebat org2 mesir ni ye..
btw,awak tggl mesir kt mana?cairo ke? :)

ain dzaya said...

missworld??
ye kowt! ain pun xley, jejalan lengang lenggok dgn betul..nikan plak bawak brg berat atas pala..
tumbang badan eden..hehex

asfz lily said...

halamak aii...
kagum weh!! macam berat je tu..
dasat =.=

missh chiorika said...

wow ..
dekat malaysia belom ade lg cm gni ...
hehe .. mungkin 1 day mereka akn jd miss world . sape tahu ..hehe..

NuSaNa NoSa 91 said...

kt mlysia, org junjung buku utk berlatih catwalk je.. ahakz~ ^_^

Miecyber said...

Power ranges pun belum tentu boleh buat cam tu..

Harimau kumbang masuk perangkap

pak long said...

salam...
teringat arwah mak dulu...teror jugak junjung brg sambil melenggang...

MARLIYANA MK said...

muaHAHAHA.. comel nyeee ex miss world tuu.. kat mesia payah betoii nak jumpa,.. HAHA..

*yna dth memolo.. HEE :))

liyana said...

wah..terer mak cik tu..
nak try buat la lps ni..

amiraliyana said...

hehe. maybe la kot diorang bekas miss world..:)

Ayie said...

wow.. stail.. hahaha

puteri cahaya. said...

hahaha.. kelaka :D

kh@iR@H said...

makcik2 ni bekas model..aq knal diorang..hoo~~