Monday, April 25, 2011

Hafizzainal's Contest-Senyuman Mahal

Assalammualaikum...


Ini adalah contest kedua yang aku masuk selama bergelar BLOGGER!haha...^^~
Contest nie dinamakan 
" Hafizzainal's Contest-Senyuman Mahal


Siapa-siapa yang nak masuk contest ni bolehlah klik laju-laju kat sini!=)


Contest nie berakhir pada 31 May 2011 sebelum jam 12 malam.
So korang masih ada banyak masa lagi untuk join contest nie!^^~


Inilah gambar yang aku peragakan!Cewahh!haha....=D
Time nie baru je habis kelas.
Rasa sangat letih dan sedikit tension nak-nak pulak masa tengah musim panas nie kan.
Tapi aku masih lagi mampu tersenyum bila ada orang nak bergambar dengan aku.
( Kantoi sudah gambar nie di-crop! )
So aku rasa senyuman time nie amat mahal dan ikhlas disebabkan perkara yang telah disebutkan di atas!Boleh ke??
hehe...^^~


Nie pulak rakan-rakan yang aku nak tag..!


Herlisyatt
Pak cik Chung Ho
Mira

Sekian.

54 comments:

Nulia said...

salam ya akh ^_^....

saya tgk muka kamu dengan hafizzainal tu mcm twins pula..hihi..

apapun ganbatte kudasai ya ...wah , kenal pakcik chung-ho juga ? ^_^hihi

blog-tips-kurus said...

kat sane musim panas yek?

fadlisabri said...

salam..
thanks ya Nulia..
schoolmate ngn pak ci chung ho dulu~

fadlisabri said...

yup2...baru nk msuk musim panas~

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

fadlisabri said...

salam...thanks!=)

Shahiraa Aqilah said...
This comment has been removed by the author.
ciput_kechik said...

ayu datg..ayue terjah..ayu sinngah..lalu ayue follow...huhu~ salam kenal...

fadlisabri said...

salam knl ayu~

nini syuffina jalil said...

hee nice blog ;) follow me back ;)

alexa yussida said...

perghhhh mmg mahal snyumm tuu..gud luck yea ^^

fadlisabri said...

thanks alexa~

Cik Tqah said...

hohohoh..gud luck :)

fadlisabri said...

thanks Cik Tqah~

shezwan said...

wah.. kalah r aku macam ni.. hehe.. anyway.. Ganbatte kudasai!! ^_^

yuyueyuliana said...

memang nak kene menang ni. heheh

padlie said...

senyuman penuh makna..
good luck ye..


p/s: td ngumpat pasal awak dlm entry sy..

fadlisabri said...

thanks korang!=)

senyumSOYA said...

huhuh...senyum2~ (^^~
maceh dtg jaln2~

fadlisabri said...

Same2.....=)~

Cik Yana said...

Kalau senyuman lelaki boleh dikategorikan mahal la. Hahaha~ lain la kalaau perempuan, biase je. Good luck untuk kontest ni :)

Lots of Love,
Cik Yana

Sukahati Photography said...

senyum xperlu kata ape2...

fadlisabri said...

hehe...thanks cik Yana~=)

fadlisabri said...

betol tu sukahati !

GreenAppleKu.com said...

saya senyum tak secomel awak so tak layak join..huhu..salam perkenalan.

♥♥syahadah♥♥ said...

nak nyanyi sikit..
♪♪oh manisnya manisnya senyuman mu♪ ♪

the girl next door said...

gOod Luck Oook =)

Yellow LEOpard said...

gudluck

no_answer said...

wah kau .
bukan maen lagi ?
haha

aku tengah carik gambar lg nie ..
hahaha :D

*thanks dtg blog aku .
dari malaysia :P

fadlisabri said...

thanks korang....jom join contest ni skali ye!^^~

^^nu[dd]yra^^ said...

dtg sini mmbals kunjungan n follow....;p...cam best gak contest nih...if ader time nak join lah =)

Cik Aish said...

gud luck..muka jambu..hehe

fadlisabri said...

thanks Cik Aish~

miss'ENH said...

gudluck...
tapi,,muke cam same je dgn penganjur..
ade can tuu..
ahahah ^^

fadlisabri said...

thanks...amenn~

SANDRA AZWAN said...

Hello..thanks dude! Good luck;-)

fadlisabri said...

thanks azwan~

puteri ain said...

good luck :)

Shida Radzuan said...

uihh..mng nih pasti!

padle said...

ko punye senyum mak datok......

Jayllytaa said...

amboi...sedih la sape yang jadi mangsa crop tu kan..

persevere said...

weewwwiitt, ~! ;)

Miecyber said...

Kafalak...

Nice contest..

Sony Play Station di ceroboh pengodam

. F N A . said...

salam ziarah ;) jguk incik fadli. U tanta ek.? saye ade kwn kt situ :)

tricksrex said...

eh apsal muka orang yang join kontes ngan orang yang buat kontes tu sama?

korang kembar ekk?
kekekekeke

balas kunjungan anda~

fadlisabri said...

F N A > yeke?thn brape?

fadlisabri said...

Tricksrex..mane de laaa....haha...

dyea irdina said...

good luck...akak tak suka masuk contest sbb tiap kali masuk tak de nak menangnya..huhuhuhu

fadlisabri said...

hehe....
saje suke2 je masok nie...kalah mng laen citer~~^^

nelly said...

Gud luck !!

si macho said...

hamboi kemain dye senyum ^_____________________^

tarik pipi lebor2 ,bhahaha larikkk :P

eyrah said...

kalau mcam ni lagaknya. irah kalah laa awal awal la..haha

CucuTokMat said...

alolo. comey nya.. duk egypt memang jadik cm nie erk. hehe. juz joke. anyway gud luck ! i pon masuk contest tu jugak. so may the best person win ! (ayat bongkak) hahahaha . ^__^

CN said...

good luck untuk contest :)