Monday, May 16, 2011

Hantu Kak Limah Dikenali Di Mesir!

Assalammualaikum...

Hai readers...
nie nak coret sikit kisah yang amat menarik yang berlaku pada minggu lalu.
( Sori...baru sekarang sempat update! )

Alkisahnya...

Kawan aku telah dijemput untuk menyertai Pameran Seni yang diadakan kat fakulti aku.
Dan, dia merupakan The Only One student Malaysia yang menyertai pameran tue!
So dengan penuh bangganya dia pun menghantar hasil karya dia untuk dipamerkan walaupun diberi masa hanya 1 MALAM untuk menyiapkan lukisan tersebut sebab dia dijemput last-last minute!=.="~
Nak tahu kisah lanjut sila klik ke Blog dia!

Inilah dia kawan aku tue.
~Faez~

Aku pun mengambil peluang untuk melawat pameran tue...



Ronda punya ronda...
Aku terjumpa sesuatu yang amat menarik perhatian aku!!!
Cuba korang teka..........



Tadaaaaaa........

Aku terjumpa satu lukisan yang sangat mirip dengan Hantu Kak Limah!
Tapi aku rasa nie gambar Hantu Kak Limah time muda-mudi dulu kot....!
Popular jugak kan Hantu Kak Limah kat Egypt nie!=)~

Sekian.







47 comments:

miss.Addin said...

cun juga hantu kak limah time muda :D haha

have a nice day !

Mohd Ridhuan said...

penangan hantu kat limah sampai kat egypt....
uhhuhuhuuh

ziana said...

tak pernah tengok abis, balas kunjung n trus follow..manala tau ada rezeki pi sana dah ada tourist guide..heh..heh...

MataHati @ MH said...

hantu kak limah versi mesir...
i think tu mumia kak limah

makdara TERdiva said...

jangan ade yg bako gamba kak limah tu sudah! hehe

zuwaidah said...

ni kak limah versi mumia nih

hyazz said...

kah kah kha...kite bako jer...

^baju kurung^ said...

lawanya k.limah~

enyheartsdiamond said...

hiks! kelakar lah! :D

unknown girlz said...

haha. ada la skit2
terbaik la HKLBR :)

Yana said...

okeyy. hantu kak limah. hahaha

Fizalinolie said...

Cantik jugak yer Hantu kak limah time muda. Heheh. Apa2 pun thanks yer kerana sudi singgah d blog saya. Selamat berkenalan =)

'CikMimiEy' said...

wahhh , x sangke hantu kak limah pown leyh pemes kt egypt . theheehe

si macho said...

ehem .kem salam kat member :DD wakakaka :p


mne aci hantu kak limah lagi femes dr saye

-_________________________- kite bakoo je ~~

| gad1s s0ypans | said...

hehehe.....
kreatif yg melukis tue.....

(=

miss nina said...

aaa.gambar ni tengok sekali takpe, 2x seram jadinya :P

mad khaz said...

hahaha! nice bro,sampai mesir na XD

Ras Amierra said...

x nampak mcam kak limah..sbb lukisan tu terlalu ayu

Miss Shikio said...

besar sungguh pengaruh kak limah nih

hahahah~

ain dzaya said...

hahaha..patutla payah nak umpa hantu kak limah kat m'sia nie...dah berhijrah ke mesir upernyerr!!

nona said...

visited :)

shazatul shifaa zulaikha zulkifli said...

follow u (:

Lel@k! M!$tEr! said...

dah jejalan dah kat blok awak.. nice blog.. simple n nice

RaraTan said...

wuaa... terbaekkkk lahh kak limahh ni. kih3

penyisir rambut said...

erkkk...
gile dasyat penangan kak limah....

netbuk::jatuh cinta dengan tuan belog..huahuahuua...

eddy syrol said...

visit u here.. dan polow skali..hehehe

http://eddysyrol.blogspot.com

BTW, best blog anda (~_~)

.sweet-ants. said...

hi.. salam dr m'sia ;)
org m'sia pon ada blom tgk HKLBR tau.. sy lah tu

sugar2 kapas strawberry said...

kak limah mengembara.haha

mabk.abubakar said...

wah.. gitu rupenyer..

kucarkacir said...

perghhh..
hahaha..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy boot kereta karat
diy spray bumper dan grip handle pintu

uihhh jauhnyer hantu kalimahh sesat sampai sana... jauh kak limah mengembara

a's said...

Hidup Kak Limah!

btw,nice blog! :)

liyana said...

smpai ke sana hantu kak limah..
kt malaysia sampai lecturer pn wat trademark ikt aksi pelakon2 cter tu..

btw..nice blog

mie said...

hantu kak limah?
ada persamaan tu..
eheheee

spider_gurl86 said...

wah femes nye hantu k.limah nie...sye pun tak femes cm2 hehehe

Khairil said...

hahaha hantu kak limah masa muda dulu ke mesir nak cari jodoh dengan The Mummy kut...

fifirainbowgrey said...

terbaekk :)

Aziim.Azib said...

haha no wonder! mmg same hehe~
is me aziimartstudios.blogspot.com

Riri Yoorin said...

me from msia..visiting you.. have a gud day..

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hahaha kak limah time mudaaa . . jyeahhh !

CN said...

cun nye kak limah mase muda kalau nak dibandingkan dengan yang kat wayang

Just Call Me Bitt said...

ahahahhaha sampai ke Egypt hantu mak limah ni terbang erkk hahahhaa

eya said...

i love egypt,hehe

http://eyasahabiri.blogspot.com/
do follow me :)

yUmIyUrI said...

nk kenal ngn faez tuh bole ? hihih

Nadiah Jahari said...

hey .kawan faiz .sy pun kawan faiz jugak ;)

fadlisabri said...

yeke?hehe...=)

Lilynn Sazlin said...

oh.. nnt say hi from me to H.K.L cawangan egypt ya... hahaha. :)