Monday, May 23, 2011

Awas...Peperangan Akan Bermula!!!

Assalammualaikum...

Korang!!!
Nak tahu tak???
Pada tanggal 24 May 2011 (esok)...
akan tercetusnya satu peperangan yang amat besar bagi student-student Malaysia Khususnya di Tanta University, Egypt.

Peperangan yang dinamakan Final Exam nie akan bermula dengan subjek praktikal Histology esok!
So..
apalagi???
Korang tolonglah doakan kitorang di sini ya...
Moga semuaya dipermudahkan dalam berjuang menghadapi exam nie..
Moga semuanya MUMTAZ...Insyallah!



Pagi tadi ( waktu Egypt ) aku dan rakan-rakan sempatlah buat revision untuk subjek Anatomy kat Gamaah ( University )..
then ternampak 2 orang pekerja nie sedang mengangkut kertas soalan...!
Cuak kot...!hehe...=D~


 Nie lah tempat untuk Exam practical Anatomy...!
Setiap organ or tulang or body parts daripada mayat akan diletakkan kat atas meja tue...
then kitorang pun akan menjawablah berdasarkan apa-apa yang diletakan kat atas meja tue.

Semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah S.W.T.
Ameen~

Sekian.

62 comments:

SRenungan said...

assalam..
dewan nye straight je ye..hehehe
dua2..
mmm gud luck in exam :)
blogwalking sini..

Airil Azmei(Sky EagLe) said...

semoga berjaya ^^

najwa's said...

histology? i like~ ;)
keje bidang nih.

gudluck!

fadlisabri said...

Tempat ni sebenarnya Lab Anatomy...ni kira kaki lima kat Lab Anat....khas utk Prac Anat Exam je...

Liyana Zahim said...

Best of Luck!!

insz said...

gd luck =D

Si KuCar KaciR said...

menakutkan je gk dewan dia. good luck lah k!. :)

Biha said...

gud luck utk kamo okey..do the best! ;)

Khairy said...

insyaAllah...dipermudah kan....byk kan doa....wokeh bro?

Ayuu said...

semoga sentiasa berada di jalan kejayaan ;) amin.

said...

best of luck =)

schasya said...

amin mudah-mudahan ! apa-apa pun gud luck ya :)

supaloca said...

cuak weyyy...iA..moge2 ape yg kite bce kluar dgn mudah esok..amin..Allah is always with us..=)

supaloca said...

auww

Ayie said...

gudluck bro.. err, tak terlambat kan aku ucap nih.. ^^

fadlisabri said...

Insyallah....ameen~

thanks all!<3~

PUTERI NATASSIA said...

gud luck . . ^_^

So Shy Lady said...

bls kunjungn...;D
cantik n kmas je blog fadli nih..
sis ucapkn slamat bjaya ye!

Cucunda... said...

Oit atokkk,,lupe nk wishh..Good LUCKK!!!! :P Hwaiting!!!!

syrupmasin said...

exam dah start ah nih kann..good luck :)

ABU said...

oh gud luck..
wah kerusi dia tak leh nak besandar..cam ner nak duduk kalau nangntok :D

fadlisabri said...

X sempat nk sandar pun....nnti die bg mase.....kene shift dari 1 meja ke 1 meja yg laen~

KOKO said...

gudluck...

aunyasyuhada said...

gudluckk weh.

kalau aku, aku buat2 tersadung kaki makcik yg bwk soalan tuh, hheeee (:
tak tak. memain je.


best of luck kwn baru ! (:

fadlisabri said...

mmg terfikir nk buat mcm 2 aritu!

haha....^^~

Mohd Ridhuan said...

buat yang terbaik r...
all the best...
uhuhuhuhhu

cikdiela said...

smoga berjaya....yer :)

iniCERITAdongeng said...

all the best.. :)

ada kawan blaja sini dulu. tapi skrg xde dah..

again, all the best and get mumtaz. amin :)

kaka said...

wish u all d besh..may Allah bless u always k

Si DauN CeRi said...

selamatlah menjawab soalan..gudluck2!


singgah balas jejak ni. happy blogging, future doc.hee

Wani said...

wow!
24 may!
mmg hari yg bersejarah tuh *its my birthday la! hehe *

all the best ya ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

haha.igtkan ape tadi.

goodluck ye =))

♥iDaYu aYu♥ said...

gudluck then! follow u... weee....

nurra said...

Good Luck Bro!

Azwani said...

gud luck!!

bella luna said...

semuga berjaya :) amin

♥suNa husNa♥ said...

ayak...scary nye exam nk jd doktor ni~~pe2 pom.all da best k

man yusoef said...

exam hall tu mcm kat lorong2 tepi kelas jek..

apesal aku dah tak sit final exam?? owh aku dah grad rupanya...HAHAHA..bole aku bagi komen tak membina kat ko..

anyway, gud luck!!

Cik NuRuN said...

bittaufiq wannajah FL , ehh makk silap , FS laa . teehehee ^^,

budak-budak said...

good luck for exam..doktor..hehe..

eqbalzack said...

salam..
abg eq singgah blog ni..
selamat berjaya di sana...

Tao | Slayerz said...

selamat menghadapi peperiksaan~

esempoi said...

semoga berjaya

MerLe said...

gOod luck~

khadijah said...

bitaufik wannajah untuk imtihan nie...:)

wmaziati said...

good luck ye dlm menghadapi peperangan

zahidah dihaz said...

good luck n all the best...semoga sukses selalu...amin...


New Entry: Gathering kecil-kecilan Blogger Sarawak

Siapa nak ole-ole dari Sabah/Labuan? Closing date 1 jun 2011. Perserta lelaki baru 5 orang.

amna said...

semoga dapat keputusan yang cemerlang :)

exam pun pakai mayat semua. best nih..

deqlis said...

selamat berperang..
wahh!! tgk dewan dia lurus jer ek? dewan jenis memanjang...lain dr yg lain..

Pakcu Sofi said...

goooooooooooooodluck okeh!

CIK ATIEN said...

amin..insyaALLAH...smga anta success....usha+tawakkal=kejayaan

Nys Zairee said...

salam..
wah.. jaohnye dok kat egypt

~syazwanie~ said...

taufiq wa najah.. =)

CN said...

good luck untuk semua paper :)

farah jamil said...

blogwalking here :)
gudluck for ur exam..

umm, macam mane lah kalau jawab exam then sebelah ade body part bukan haiwan..tapi manusia..err takutt :)

misz molecule said...

hye back,,



bdw, good luck yep..



moga Allah permudahkan urusan..amin

chiLleD...!! said...

good luck from malaysia..hehe

mia.azlin said...

best of luck ! :)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hehe tajuk cam takot~ good luck :)

Zuewairy said...

gud luck

Just Call Me Bitt said...

gud luck :)

ana raisya said...

uish seram la plak tgk tmpt exm cm ttu...hihi