Monday, June 6, 2011

Karaoke Hingga Ke INTERNATIONAL!

Assalammualaikum...

Apa khabaq hangpa semua??
Harap-harap semuanya sihat alhamdulilah lah nohh!!
Kali nie ceq nak kongsilah sikit pasai satu aktiviti yang meLAGHAkan yang boleh hangpa semua lakukan bila hangpa stress masa belajar ke, masa kerja ke or bila-bila masa lah yang hangpa stress!
Or maybe hangpa dah tak ada kerja lain nak buat kan selain termenung je sorang-sorang macam orang gilak baik hangpa buat aktiviti yang SIHAT nie nohh!hehe...
Aktiviti nie pun tak memerlukan hangpa bergerak ke mana-mana.Sambil baring pun boleh buat okayy! *jangan fikir benda lain pulak!

Nak dijadikan cerita..ceq telah diperkenalkan website yang sangat cambest nie dari BFF ceq!
Nak tahu website pe??
Hah...silalah terjah ke Sini!



Hah...nie lah rupa website tue!
Sebelum hangpa mulakan aktiviti karaoke nie...hangpa kenalah register dulu nohh!
Jangan risau..tiada apa-apa bayaran yang dikenakan!
Free of charge okayy!

Hangpa boleh pilih macam-macam lagu yang hangpa nak.
Tapi lagu OMPUTIH je la ye...
Lagu-lagu dangdut ke keroncong ke zapin ke irama Malaysia ke K-Pop ke tak ada lah ye!=.="~

Yang PALING SERONOKNYA..
Hangpa boleh create battle and bertanding dengan siapa-siapa dari negara lain tau!
Ala-ala masuk Singing Contest peringkat INTERNATIONAL tue!


Hangpa risau tak pandai nyanyi??
Tak perlu risau nohh..
Hangpa semua boleh join Kelas Vocal tau!
Habis je join kelas nie..
Mesti hangpa akan jadi penyanyi yang bagos..!
Kalah Salma Mentor tue!
haha....=D~


Hahh....bila dah pandai sikit tue bolehlah nyanyi dan kumpul markah banyak-banyak!



So...
Apa lagi?
Jom kita terjah ramai-ramai website nie!

* Kenapa aku tulis loghat utara pulak nie???
Runsing aku!=P

Sekian.

62 comments:

LaLa said...

waah!!!
thanx sebab share, Lala memg kaki karaoke :))

fadlisabri said...

hehe...join laa Lala!=)

Ika Shya said...

Kekeke. Mcm best je. xD Nanti sy try. :P

fadlisabri said...

memang best pun ika!hehe

LaLa said...

da try...
best sgt...
fadli da join ke?

fadlisabri said...

join dah~=)

LaLa said...

mesti gila karaoke gak ni kan? hehehe

fadlisabri said...

haha....

release tension sikit....=)

LaLa said...

hehehe...
jom karoks :)

fadlisabri said...

jom2!

Lol~=D

Aisyah Aina said...

nak join jugak...cam best je...nasib baik tak kisah walaupun suara tak sedap...haha

fadlisabri said...

hehe....
join je aisyah~

blognizamlah said...

waa...macam layan je...ehem2...testing testing...**

Bintang Biru. said...

boleh test suara bagi merdu ni, hekhekhehehe. XP

LaLa said...

jom sume join...
best taw =D

MohamadNasiruddinBinAmir said...

assalamualaikum. kalo join bnda ni nk kne dftr kn? and, kalo nk nyanyi ke pkai microphone x?

miss nina said...

tak cukup masa la nak karaoke ni
layan you-tube aje la :P
(lagipun suara pun biasa2 aje)

evagurl (podshop) said...

bleh try ni. haha XD

fadlisabri said...

Salam Nasiruddin...cube try...kalo pkai lappy nye mic pown bole...insyallah~=)

aizamia3 said...

nak cari geng nyanyi lepas ni.. kihkihkih..

zuwaidah said...

orang kedah kaaaa..tu diaaaaaaaa jumpa org kampung dahhh

syieda said...

haha..balik keje jap lg siap la..joint terus..ekeke...

^_^ awat cek plak loghat K.L ni..hikhik

fadlisabri said...

Ceq org Melaka laaa Zuwaidah...heheh

fadlisabri said...

join jgn x join syieda!=)

syieda said...

cek org kedah ni..ekekeke
^_^

el-janna said...

abesla satu dunia dengar aku karok..

kAmi dAn mEreKa said...

wow! festime dengar ada website macam ni,

haha, ketingalan betullah,

daengrompa said...

senang saya berkunjung disini :)

sesegar said...

macam best je,,tapi tak de mase.
her her~

kay_are said...

website macam tu pun ade? siap ade kelas vokal lagi.. memang terbaik!

benz said...

waaa~~tensionnye~~ hhehee
btw, dn 4 get 2 check ur email k.. i got something for u..hehehee

syaimz said...

this is like freaking cool!

DanieL AdiE said...

Daniel Adie follow blog anda...

Nice blog...

LiFe KaMi said...

macam best jer..
apa hadiahnyer..
lagu omputih je la yer..terbelit lidah cek..huhu

Syukri Mohtar said...

yang ni memang karaoke tegar ni..

Miscellaneous Smiles said...

fuyohhh..~~

yess stress buat repot..~

vampire's lovex said...

ahahha time nak exam memang banyak bnda2 lagha ni jumpa..ada budak rumah main jugak bnda ni hari tu..

kemain lagi melalak nye..haha...memang sempoi..majulah karok utk negara..kahkah

Atiqah Wadiah said...

tanx bg info ni..pasni bley melalak tanpa malu2 lg..heee :)

HaNa Hani said...

hana suke bukak web neyh kalo bosan gilegile!
leh melalak2
free ajee
^_^

cik lyna kaman said...

teroknya lorat utara hiang . HAHAHA :)

ShakRoil said...

pergh! macam rancak ja!

Siti Arfah said...

Loghat utara pling2 best ! :)

fadlisabri said...

Jgn laaa kutuk loghat utara saya!='(

hahaha....=)

shalina samsudin said...

gempak !
nak join ! HAHAHA :D

Siti Arfah said...

Sy org utara la. Pasaipa lak sy nk kutuk. Mmg loghat utara pling bez ampa tau dak. Sempoi baq ampa . :)

fadlisabri said...

haha.....betol3!

PeRmAtA bIrU said...

hahhhaah.... bestnya boleh ada kelas vokal n lawan2 lagi..hahhha...

Ash Shikano said...

camtu pom bole? haha...lagu soley2 mesti ade kan~ ^_^

HAFIZAL said...

tak geti nak karoke...suara sumbang...

ima said...

alamak, nyanyi pun cm baca je.cmner? masuk kelas vokal pun mau kena repeat banyak kali. hahaha.

Effa ♥ said...

wow this is cool
thanks for sharing ;) lepas ni boleh lah i try. have a nice day ^__^

Hans said...

suara aku tak sedap
ekekekkeke

Anati Soki said...

ni dia org utra mai dah heheheh
hubby anat de introduce anat pasal page nih
style gak
tp tak pernah try lg
malu dgr suara sendiri

nurfatiha blacky said...

wow, best boleh karoeke :)

nawal addina said...

hahaha , nice sharing .

nak try laa ;)

Khairil said...

nak try jugak karoke ni...save duit sikit...hahaha

alif haris said...

waaahh .. jom karok !! lama tak karok ni .. ehehehe

syAzAnA said...

karaoke party memang best! ahha. tapi, sore xsedappp punnnn!

hahahaha

iKhRam said...

adoi.. suka nyanyi2 nie.. tp bila lagu omputih.. failed tue.. cam no tu?? hahaha

adib syazwan said...

peh!memang terbaik!aku nak try la nnt..hahahaha!

Cik Tie Berbicare said...

aaa ! nak try ! :P

SheyPull said...

wah hebat nye...:P
tapi segan la nka mks..:P
sore x sedap..:P


eh sy follow daaaaa

JOM singgah blog saya nak...saye x faham la...knp ye...tolong jelaskan.