Monday, May 30, 2011

Mentor 5 Final Live In Egypt!!!

Assalammualaikum...

Dalam sibuk-sibuk menelaah buku Biochemistry untuk exam hari Selasa nie sempat lagi aku tengok Mentor 5 Final secara LANSUNG!
persoalan siapakah juara mentor musim ke 5 dah pun terjawab..
Ade yang tak tahu ke???
Alamak...kesiannye!!!='(
Meh aku bagitahu...
Juara Mentor Musim ke 5 jatuh kepada.....



Siapa lagi kalau bukan Salma!
Congrats to Salma!
Dah lama dah aku hagak si Salma nie akan menang!=D~
Korang pun mesti dah hagak Salma nie akan menang kan???
Taniah jugak kepada Mentornya...Erra Fazira!



Menangis Beyonce bile dengar Salma nyanyi lagu nie..!
Terbaiklah...!hehe...=)



Suka tengok Salma berduet dengan Jaclynn Victor!
Hebat....Hebat!!

~Taniah juga kepada Shiha dan Iqa!~

Pada coretan kali nie jugak aku nak Promosikan seorang lagi kawan aku...



Inilah kawan aku Irfan..!
Congrats kat die jugak kerana lulus audition untuk 
Dentyne Terrar Oke Contest!

Okayy...cukuplah untuk kali nie..
Nak sambung baca Biochemistry balik..
Doakan aku dan kawan-kawan moga-moga dipermudahkan dalam menghadapi Imtihan ye readers semua!
Syukran!^^~

Sekian.

39 comments:

mia.azlin said...

wohoo ! sempat lg tgk mentor ekk. HAHA. :D

fadlisabri said...

hehe...
mesti tengok!^^~

Aida Omar said...

memang salma layak utk menang..hehe
good luck utk exam..
lmbt wish plak..hehe
tahniah juga buat kawan kamu tu :)

atiqah titia said...

fad sengal!!sempat tgk mentor...
ha3..so,ak mmg percaya ka tgk sinetron dlm kuliah dulu..ha3

k.h.a.l.i.l.a said...

amboii... sempat lgi tu tgk mentor siap wt entry lagi. huhu... pape pun gudluck exam

blog-tips-kurus said...

All the Best! success with fly' colours. :-)

*Beyonce ok jek, beliau x kisah pon!

fadlisabri said...

Atiqah: hehe...Percayalah!!=P~

fadlisabri said...

thanks kpd yg wish ye....^^~

syafeeqa said...

kemain tengok gak mentor kat sana ;)

Rara Farah said...

minat salma ke??hehehe...

fadlisabri said...

hehe....

ok laaa....

suke suare die~

Chu Lyen said...

sempat lg yer.. adoi..haha

apik pehe said...

hehehe..live dari egypt tu..dari mana ladapat siaran tv tu selain youtube..hahaha

fadlisabri said...

bole tgk on9 streaming laaa.....Dunia dah maju!

hehe.....^^~

cantekk said...

aku pon tak tgk lg,, oke la ni kamu da letak video..

good luck exam ye..

Miss Zymah said...

balas singgahan...follower ke 1213

Rtp Farra Arisha said...

wahh ni mesti fans berat mentor kann. :))

missSandwich said...

wow!! smpai ke sne dia follow Mentor ye?? xbgus2!!~ =P

fathiahRAIHANA said...

aceceyy dalam dok nak bdepan imtihan pun tgok mentor lg ? hee ^^

sya fieqa said...

peminat salma eh?
=)

Bintang Biru. said...

good luck for your test, :)

mira nasiruddin said...

kt sne dpt kew channel tv3???
?_?

make it free said...

salam,, hey budak pandai, thanks sudi dtg n cmment blog,,, ngahee~

cik grrr said...

moga berjaya ye! ^_^

aLya maNip said...

alya x tengok..abah alya tengok..hihi..

apik pehe said...

hahaha...tenet sana laju takper..tenet kt malaysia ni slow..hahaha

♥cmª shIemª♥ said...

x sempat tgk..tp salma mmg terbaek..

Yaya said...

saya suke salma menangg!

nasazfrog... said...

wah.. org jauh lah... hai dek!

cpahniza said...

sempat eh tgk mentor...hehe..
btw gudluck!

SyahmiFikri said...

well.. biasa la tuh.. takan nak tension exam jer kann.. kann

follow anda!

cucu umie said...

ayie xmint salma pon..kuikui lebih selsa shiha..huhu

GemukCantik said...

salma mmg best!

★ aIsyaH ★ said...

xmint ment0r...hee...
p final ary tue tg0k ar..
nk tw gx sper mng...(")
salma...n0t bad lah...
:)

fierapirot said...

memang dah agak dah salam menang..i like..=)

soooooour said...

ok...x tengok mentor...layan maharaja lawak je.....ngeeeeeee..

Izzuddin MD said...

irfan tuu nyanyiii GEMPAKKK!!!!!

fadlisabri said...

haha....memang gempak~~

Terbelog said...

x minat la lgu baru dia
sori
eh folow kamu