Tuesday, February 15, 2011

~Mesej Yang Sangat Menjengkelkan!~

" Mikha sayang ini dari bg (abg) edo, Saya sgt terkejut ketika yg angkat telfon kmu adalah cowok. sya tak menyangka begitu engkau tega mengkhianati cnta kita. Sya masih mnunggumu dsni sya terlanjur cnta kpada mu sampai sya tak bisa meluppakan mu. Oya happy valentine day yah.. I love you mikha..
Baik2 dsna yah syg ku "


ALKISAHNYA...
Malam tadi banyak kali aku terima panggilan dari number luar negara yang aku tak kenal. Bila angkat asyik putus jek. Suspen lah jugak mase tue sebab ingatkan panggilan tue dari kedutaan Malaysia kat Mesir..manalah tahu diorang panggil aku balik ke Mesir. Maklumlah sekarang nie kan Mesir tue dah  aman sikit.haha....^^~
Last2 aku dapat mesej yang SANGAT MENJENGKELKAN seperti di atas!![=.="]~
Adehhhh....sejak bile lak number phone aku nie jadi number bibik2 kat malaysia nie???Huhh!!



3 comments:

Anonymous said...

hahahah...naseb..!!
gelak guling2 bace..hahahahha!!

ro'a md tap said...

hahahahahahahahaahhaahhahaahahaahah
gelak jahat =)

sarah hanafiah said...

wahh jejaka hot dekat indonesia kot ?