Wednesday, March 16, 2011

~ Malaysia > Dubai > Mesir ~

Assalammualaikum.....kalau tak jawab dose...kalau jawab sayang!!haha...cube teka nieyh trademark sape??
Bukan nak ajak korang main teka-teki wokeyhh!!haha...
Nieyh nak habaq mai...aku dah selamat sampai ke MESIR pada 7 Mac yang lalu!!Alhamdulilah~
What the......baru sekarang nak update blog???
0opss.....sorry guys...sejak akhir-akhir nieyh sifat kemalasan aku semakin teserlah!adehhh....=.="~
Mintak ampun banyak-banyak wokeyyhh!^^~


Aku bertolak dari Malaysia 6 Mac yang lalu..


Dengan ditemani my parents jek...coz both my akaks tak cuti time nieyhh...T.T~
( my ayah wear my spec ok! ><' )



Naik flight Emirates yang DITAJA oleh kerajaan Melaka....thanks Melaka!!
( Time nie tak puas hati ngan one of the stewardess tu sebab lupe bagi aku roti!Muka je cun tapi nyanyok!adoii... )

Sepanjang perjalanan tu tak agak boring laa sebab ade " TV PLASMA" di depan seat...so bolehlah tengok "MOVIE TERBARU" kat dalam flight nie....

Sesampainya di Dubai......

~ Sekitar Airport Dubai ~




Dapat tengok je sebab MALAS tukar duit Dinar...
See...betapa MALASnya aku!!haha....beli souvenirs pun pakai duit dollars jek..!
( kantoi sudah ade souvenirs!haha~ )


Bas panjang-sangat-macam keretapi nie buat aku ternganga je kat Dubai!haha~


 Masa transit kat Dubai...menginap kat hotel nie~
Lupa lak nak cerita...dari Malaysia aku transit kat Dubai then ke Mesir...thanks!
Tak dapat amek banyak gambar menarik kat Dubai sebab transit sekejap jek....tapi bangunan-bangunan kat Dubai SANGAT cantik!!tak tipu woo0~

Pada keesokan harinya pada 7 Mac...sampailah aku dan rakan-rakan kat Mesir.....


Begitulah ceritanya...
Sekian terima Kasih!



5 comments:

.:iQeLLypEri:. said...

macam ku kenal jer ayat "tak tipu woo~~" tuh..

fadlisabri said...

ayat aku lahh tu...tu laa ko knl!

.:iQeLLypEri:. said...

tipu~~bukti..??ta penah wujud dlm entri kau la..

fadlisabri said...

mungkin aq penah cakap ke~
sile chat d fb ye...jgn menTSUNAMIkan ruang komen aq d sini...haha

.:iQeLLypEri:. said...

kau perli aku ke hape..??haha..malas nye na on chat..sbb nnti dea masok kat msj..msj je larh..haha