Saturday, January 1, 2011

~Corat Coret Makan~

Amaran: Sila pastikan perut anda penuh sebelum baca post ini!!=)


Siapa yang tengah lapar kat sini???Cepat goyang perut!hehe...Sekarang nie aku nak cerita lak pasal benda yang PALING aku suka buat...tak kira masa...tak kira tempat!0oppss...tempat tue kira sikit..Tak kan lah dalam tandas pun aku buat benda nie kan??
haha...ok2....yang PALING aku suka buat adalah MAKAN!
Siapalah kat sini yang tak suka makan kan??cuba habaq mai sikit!!
Kecuali lah kalau ada dalam kalangan korang yang tengah ON D sekarang nie kan...o0pss...siapa yang terasa??@@~
Adehh....berapa banyak lagi aku nak melalut nie daa...~
ok2.....straight to Ampang point...bukan-bukan!Straight to the point ok..
Sekarang nie aku nak memperkenalkan kat korang semua antara Restoran makanan segera yang agak femes kat Egypt nie...especially kat Tanta nie.
Nama Restoran nie ialah Cook Door.Kalau kat Tanta nie restoran nie terletak betul-betul kat jalan yang menghala ke Awaal Bah..tempat yang untuk membeli-belah yang aku tunjuk dalam coretan yang terdahulu tue..



Kalau tak ada apa-apa aral yang melintang ataupun yang menghalang, aku dan kawan-kawan aku suka lah jugak menghabiskan masa dan wang untuk memenuhkan tong perut kami kat sini ataupun kat mana-mana restoran makanan segera yang lain!hehe...^^~
Tapi kami suka jugak memasak kat rumah okie...FYI, yang baju putih dalam gambar kat atas tue lah rumah kami punya chef.Pandai masak mamat tue...!Bertuah siapa yang dapat kahwin dengan dia...0oppss...terlebih sudah!=.="~





Amacam??nampak macam best kan makanan kat sini???Memang best pun okie!Restoran nie menawarkan pelbagai jenis makanan segera je ok!Ceyhh....tolong promosikan pulak aku nie!
Ini lah antara makanan kegemaran kami yang selalu kami order kalau kami lepak kat sini..!
Kalau korang ada masa, cubalah makanan kat sini dan rasa keenakan makanan kat sini..!=)

4 comments:

mohamad hafis salim said...

siyes nmpk gile sedap..haha

fadlisabri said...

hehe....dtg sini aku belanje!

DR. Tess said...

amboiii , perli aku npk dlm blog ni ??Fine!
ish , dush2!

fadlisabri said...

0oppssss!