Tuesday, January 25, 2011

~Meniti Sepanjang Minggu di Hospital~

Assalammualaikum semua....!
Wahh....lamanya aku tak mengupdate blog!T.T~
Korang rindu kat aku tak???okie2....aku pun rindu kat korang!!hehe...^^~
Mungkin ada yang tak tahu..kisah di sebalik kesepian yang melanda blog aku nie...
Alkisahnya...
Aku telah dimasukkan ke hospital selama 9 hari. Sebabnya, aku telah menjalani pembedahan untuk membuang appendix aku yang telah hancur berkecai dalam perut aku nie. Sakit W00oooo~~!!
Alhamdulilah pembedehan berjalan lancar dan aku ditahan wad selama 9 hari..!
Itu je lah alkisah di sebalik kesepian yang melanda blog aku nie..=)
Pada kesempatan ini aku nak mengucapkan banyak-banyak terima kasih pada insan-insan yang banyak membantu meringankan beban aku di hospital especially abang Izzuddin, housemate aku yang tercinta...Irfan yang banyak melayan karenah aku kat hospital tue, Acai yang memasak untuk aku, Pizi, Syafiq tak lupa juga jiran rumah sebelah yang banyak membantu aku!Thanks all!!<3~
Pada ustaz-ustaz dan kawan-kawan batch yang datang melawat aku pun terima kasih jugak!Ada yang masak untuk aku tue pun terima kasih jugak okie!!^^~
Semoga Allah membalas jasa korang!Waahhh....terharunya aku...!Ada jugak yang caring kat seorang musafir di negara orang nie...tissue please!T.T~

2 comments:

deqaseh said...

Alhamdulillah....bersyukurlah dengan segala kurniaan Allah swt. ingatlahlah selalu akan kebesarannya dan kekuasaannya..kita hanyalah insan kerdil ciptaanNYA..Slmt mengulangkaji pelajaran...fr ur coming exam...Go Mumtaz! all the best my dear son....!LOVES U

En Kentang said...

ya Allah..smpai cm gitu skali... kesian nye... da ok lom nh???
sakit x???