Thursday, September 15, 2011

PENTING untuk RAKYAT MALAYSIA!

Assalammualaikum...


Aku nak buat satu pengumuman penting nie untuk korang semua!
Baca betol-betol ye...
Jangan miss satu ayat pun!=)

Pada tanggal 14 September 2011 jam 8.00 PM flight Royal Jordanian daripada Mesir telah berlandas di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur, Malaysia setelah transit di Jordan dan Bangkok!
Dan dalam flight tue ada aku!=)



Errkk...
Sebenarnya nak buat pengumuman yang aku dah selamat tiba di Malaysia!
Alhamdulilah...


Aku bertolak dari Mesir pada 13 September pukul 9 malam..
Actually nie lah pengalaman first time aku naik flight sorang diri tanpa ditemani kawan!='(
Alhamdulilah laa selamat juga tiba di Malaysia!

Dalam flight tue aku duduk dengan seorang pelajar dari Palestin yang akan melanjutkan pelajaran kat Malaysia dan seorang doktor dari Iraq..
Banyaklah jugak kitorang borak-borak..
Aku dah jadi macam Ejen pelancongan pulak menerangkan serba sedikit pasal Malaysia kat diorang nie..!
*Kementerian pelancongan cepatlah bagi perhargaan kat aku nie!=.="~

Akhirnya setelah lebih 12 jam perjalanan sampailah aku kat Malysia tercinta!


Sekian.

Nota Coretan : Tak sabar nak pergi open house...erkk...ada lagi ke??


47 comments:

TaufiqNazli said...

Seronoknya, mesti banyak yang hendak dikongsikan dengan keluarga (^_^). Ibulah orang yang pertama memelukmu ..

Zuewairy said...

selamat pulang ke malaysia!! sempena hari Malaysia ke? ;)

Cik Sara said...

Welcome home~
Ahaks..ingatkan UFO landing kat KLCC baru nak buat berita hot lagi sensasi..ngeee..

lynda salim said...

welcome back :)

MiSz fiFiEyQa said...

Nasib baik msh dlm bulan syawal lg...boleh la pi beraya...hehe

zainatul abu bakar said...

slmt kembali..cuti sem or dh hbs bljr? jgn risau bnyk lg open house..raya kn sebulan,hihi ^_^

Ajiera said...

Best naik flight sorang2 ? haha :D
Alhamdulillah, awak sampai Malaysia dengan selamat :)
okey apee jadi ajen pelancongan :P

Saiazuan said...

abng blogger tiba di malaysia..hehe

eszyamin said...

bestnyer...tringin nk jd mcm kamu..

Sis Nana said...

HOHO~~selamat kembali ke Malaysia ^O^!!

*nway,,,Selamat Hari Malaysia~

Edy Fee said...

alhamdulillah..selamat pulag ke tanah air

DanieL AdiE said...

Rumah adie wat open house hari sabtu nie..

kalo fadli sudi datang, PM adie ya...

NANA said...

selamat kmbali ke mlysia :D

Ri said...

slmt pulang, doc! :)
bape lama cuti? gi jenjln sama jom!

Add Remove Block said...

bikin suspen wak ...anyway selamat kembali ke tanah air ..Selamat Hari Malaysia ...

zizidiazora said...

Buat suspen betul. ingat berita apa lah tadi..hehe...anyway selamat bercuti di kampung halaman dan jgn lupa dtg ke rumah abg k....

tuniey said...

selamat tiba di Malaysia :)
suspen jugak citer ni....

fiqah said...

slamat pulang ke mlayasia :)

snadilaa said...

mukadimah memang gempak ! ahahahaa , and selamat pulang ke malaysia :D

Ary said...

selamat kembali...:)

Khadijah Nas said...

selamat pulang ke Malaysia :)

833H4 said...

haha kau balik je terus open house kat malaysia ni habis.. =.=

YOUsoF said...

Waah Alhamdulillah.. Selamat kembali bro.



Aku lagi lah tak pernah merasa lagi duduk kat seat kapal terbang, adakah sama dengan seat bas ekpres?.. heheh

mizz_pua said...

alhamdulillah...tp da hbs raya...

Shazali said...

alhamdulillah..
may Allah bless u my fren n njoy ur holiday ^_^

*rainyscream* said...

selamat pulang ke malaysia~ :)

Namee Roslan said...

alhamdulillah. selamat pulang fadli :) take care ya. semoga gembira dengan keluarga :)

hyz said...

selamat pulang ke tanah air...

pandangkedepan said...

hujan emas di negeri orang...hujan batu di negeri sendiri...lebh baik di negeri sendiri...selamat pulang bro...hadiah pen ke kertas ke dari egypt x de ke...:P

Miss Dolce and Gabbana said...

First time komen kat sini.Firstly nak wish welcome back to Malaysia Fadli.Ole-ole takde meh ;))

Yatie Awang said...

Alhamdulillah selamat tiba, dan selamat kembali ke malaysia..

rumah terbuka masih ada lagi kut...

Brilliant Marjan said...

ahlan wasahlan..alhamdulillah..nak juga dpt komisen ye?? =)

Siti Arfah said...

Alhmdulillh,, slmt kembali ke tanah air tercinta, :D

maris said...

haish! beshy dapat naek flight pegi balik dr obesi.. medic ker kat mesir?? welcome back to mesia =)

DfyStrawbery said...

wahhhh, bes nyee, jap jap, u cakap arab la ni? ke omputeh, hebat noee :) SELAMAT HARI RAYE

si cantik sally said...

haha..cepat mase berlalu da masuk raye ke20..hhuuu

nureenina said...

selamat hari raya! hehe

Maicher said...

Welcome homeeee.!
not to late i guess to wish.

nway, better late than never aite.
jgn risau. byk lagi open house tu.
hew hew hew

ieda said...

wah2 dikkk x kan penat2 sampai mesia nak pi OH je ..
ekekeke
ada FM tak utk akak nie :)

nadiah yaya said...

wuaaa org dh rya bru blk...xdpt nk mrsa suasana rya

Addin said...

selamat pulang ke tanah air :)

Adam Idris said...

selamat kembali ke malaysia ! :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

alamak bestnyer
dapat gi melawat negara orang
de amik contact mereka tak
apa2 hal senang nak refer

shalina said...

selamat pulang ke Malaysia :D

E Ja said...

sonok je pun naik flight sorg2 kan? dpt pengalaman baru =)

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

singgah & follow...
nek flight sOrg2???
benda 2 plg i xsuker... eheheh

Chenta Eyfa Najibrz said...

Malaysia tetap dihati kan fadli