Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday #5

Assalammualaikum...



Sekian.

Nota Coretan: Hanya berlaku di MALAYSIA!!

19 comments:

sarah hanafiah said...

oh apakah ?kerbau pendek kah ?

ummi rahimi said...

sorry to say,tp babi ke tu? hahahha

Nyamuk Terbang said...

angry bird wrna hijau!!

amna said...

babi kah itu? nom2. besauu :(

raihan said...

mmg terkezut r.. kat mana nih?

zizidiazora said...

hahaha......
of course la takkan kat mesir ada cam gini kan...jalan tengah2 lak tu, nak potong tak boleh..amek bau jeler hehehe.....

pudenz said...

gile "cute" terlentang camtuh..haha

blognizamlah said...

besaq nyaaaa....

PANDACOMEI! said...

BAru perasan lori tu dekat tengah jalan bila baca komen Zizidiazora ingat apa tadi.

Rosalia said...

ske ati je bw lori tgh line. ish2.bhya

nurkaloi said...

erkk nape tu? tak paham maaf @__@ huhuh

Namee Roslan said...

apa tu fadli ? tak clear..:D

..::SangRatoo::.. said...

hehehe..ni angry bird yg kaler hijau tu ye..tapi dlm gambar ni kaler fink..hehe :)

ken karin said...

hhaaaa.comel woh..bes ni main cincang2 macam cadaver..lol

Bintang Biru. said...

apa tuuu ?

Nora Shahaira said...

memang tensi kalo tetibe seiring, se depan atau sebelakang..pakai lak kete murah..bau masyuk ikut ekon..waaaa...

ain dzaya said...

nak buat camne..MALAYSIAkan negara unik...

EYFAalias said...

ba alip ba ya ke tu?

Muhammad Al-Afiq said...

haha...nice ar.!