Friday, July 22, 2011

Hizami, Nak Header Satu!

Assalammualaikum...

Setelah cukup 4 hari 4 malam aku bertapa dalam PIRAMID untuk cari idea nak join "cabutan bertuah" yang dibuat penulis blog Budak Lelaki.
Ye...betol-betol..Hizami lah!=)
Berdasarkan tajuk yang paling hensem di dunia tue..Hizami dengan bermurah hatinya nak bagi header secara percuma pada manusia-manusia yang terpilih!
Woooww!!
Nak join sekali??


"Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab saya tertarik dengan hasil kerja anda di blog anda dan tiga blog yang di-makeover oleh anda!blog saya bila lagi??"




Okayy...setelah mengaplikasikan cara mengira bilangan perkataan sewaktu membuat karangan dalam SPM dulu..
aku amat pasti perkataan yang aku tambah tue cukup-culup 20 patah!^^~

Kepada korang yang belum lagi join tue...sila join ye...Sebabnye benda nie tak ada tarikh tutup lagi!
Blogger bertuah yang aku nak tag ialah....


Sekian.

Nota Coretan : Kalau boleh nak mintak tolong make over blog nie sekali lah ye!=.="~


26 comments:

hudaa.udey said...

amboi! bukan main besau name den! hehe tenkiu tag! ^^

miss Fyqa said...

gud luck :)

Ri said...

good luck to you too! hehe

udin said...

peh! cayala.. gud luck okay.. :D

IkhAnif said...

samex2 join..moga terpilih..^_^

fadlisabri said...

hudaa.udey - hehe...welcome!

miss Fyqa - thanks!

Ri - thanks!

udin - thanks!

IkhAnif - thanks!

Zul Fattah said...

terjah follow u

http://zulfattah.blogspot.com/

ishiko said...

gud luck!!!

nk juin, xsempat ag..
btw nk make over ap nye.. dah style ni.. kalo tambah header dr zami tu, lagi kacak belog ni ^^

lisa lis said...

mbalas kunjungan d sini..
follow blog kamu ><

Cik Rose Cute said...

hihihi good lucky!!!...

singgah sini http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Pure Mahabbah Fillah said...

goooooooodddddddddddddd
luuuuuuuuuuuuuuuuccccckkkkkkkkkkkkkk

yangbaik said...

semoga berjaya!
dan kalau dah berjaya boleh buat make over kat blog yang baik pulak yer... hehehe

hidayahjamal said...

hi top imam muda ala korean, eh, bukn servis header ke offer..ha mintak lebih sungguh, bodek lebih hehe

fadlisabri said...

Zul Fattah - thanks!

ishiko - thanks!nnti join okayy!

lisa lis - terima kasih!

Cik Rose Cute - thanks!insyallah~

Pure Mahabbah Fillah - hehe...thanks!=)

yangbaik - terima kasih!hehe

hidayahjamal - imam muda??haha...ape salahnye mintak lebih...^^~

Cik TeN10 said...

amboi.. nk header.. pastu nk makeover pulak ye.. nk jugak !! haha >.<

btw good luck.. semoga anda adalah diantara yg bertuah itu.. =)

Mra Mastura said...

gudluck lah! XD makin hot kalau dimakeover gtuu XD

fadlisabri said...

Cik TeN10 - haha...thanks!

Mra Mastura - yup2...mcm ur blog!

NabilaShukri said...

Good Luck... nway blog ni dah cantik dah;)

fadlisabri said...

NabilaShukri - thanks!

Liya Laa said...

Eh muka ko mcm hizami lah. Confirm menang :D

fadlisabri said...

Liya laa - yeke??haha...ameen~

..hizamirahim.. said...

haha.
thanks sebab join!
terharu ah.
:B

fadlisabri said...

..hizamirahim.. - harap2 terpilih!^^~

nur ajiera said...

Good Luck ;)

fadlisabri said...

nur ajiera - thanks~

♥e'in♥ said...

good luck!