Monday, March 21, 2011

~ Graduation Day!!! ~

Assalammualaikum...

Graduation Day???
Sejak bila pulak aku dah graduate???
Okay2....aku sedar diri aku...aku baru pelajar TAHUN PERTAMA perubatan okay....=P~
Hari ni merupakan hari yang kedua bagi aku dan rakan menghadiri kuliah selepas Rusuhan kat Mesir nie..
Sebenarnya aku sangat sangat dan sangat teruja untuk hadir kuliiah hari nie sebab hari ada kelas Praktikal Anatomi yang membenarkan aku bermain-main dengan mayat!haha...
Bayangkan pukul 5 pagi lagi aku dah mandi dan bersiap-siap padahal kelas hari nie start pukul 8 pagi..punyalah excited!

Sesampainya di University.....

" Today we dont have any practical class for Anatomy. The practical Class will only start next week!" Kata salah seorang Doktor kat Anatomy Department kat University tue...
Sekarang cepat korang bayangkan perasaan aku!!!=.="~
Haishhh....sangat frust okay!!T.T~
Huhu....


Disebabkan kelas batal, aku pun berkesempatan tengok persembahan pancaragam sempena majlis graduasi pelajar perubatan kat sana....

So...macam biasa..

Laporan khas wartawan kami di Tanta......


Okay...ada orang tanya manakah aku dalam video yang aku rakam sebelum ni...kalau nak tahu...aku lebih selesa jadi Cameraman okay sebab aku memang berbakat besar dalam kerja-kerja camera nieyhh!hehe....Masuk basket carry sendiri!^^~

Apa kata mereka??



Sekian..

1 comments:

.:iQeLLypEri:. said...

yg kau mention ade org tnye kau mane dlm video tu buat ape..??haish kau nie..