Thursday, March 17, 2011

~ Ponteng Kelas Pergi Z0o?? ~

Assalammualaikum...
Sila beliakkan mata korang bila baca tajuk di atas ye!!haha...
Jangan salah faham wokeyhh....saya seorang pelajar yang baik dan mendengar kata dan tak pernah ponteng kelas wokeyhh!!
Ceritanya macam nieyhh...mula-mula aku dan rakan-rakan dengar berita kelas kitorang start 15 Mac nieyhh...then last-last dengar pulak kelas tunda sampai 20 Mac nieyhh...
So apalagi??kita enjoy!!haha.....^^~
Oleh kerana rasa SANGAT BOSAN terperap kat dalam rumah..ditambah pulak ramai kawan yang belom balik Mesir lagi....so setelah membuat perbincangan yang extra teliti...aku dan housemate aku pun keluar lah jalan-jalan kat bandar Tanta yang tesergam indah ini...
Jalan punya jalan...kitorang pun terjumpa satu tempat yang dipenuhi haiwan...iaitu ape dia rakan-rakan??
Z0o...!!pandai.....tepuk kepala...!eh2...silap lak....tepuk tangan!!










Z0o Tanta nieyh agak kecil kalau nak dibandingkan dengan z0o Melaka ke....Z0o Taiping ke mahupun Z0o Negara!Haiwan kat sini pun sikit je....so berbaloilah bayaran 2 LE yang dikenakan!haha...=)
Wokeyhh laaa....sampai di sini saje untuk kali ini...sekarang aku dan housemate serta jiran aku nak pergi membuang masa  mengahabiskan waktu lapang kitorang kat City Star Cairo..
Sekian terima kasih!

2 comments:

.:iQeLLypEri:. said...

rajin ye skrg..ta de da MALAS da eh..??

Anonymous said...

ouh baru tau dekat Tanta ada zoo :D