Thursday, March 24, 2011

~ Memori Ulang Tahun Di KMJ ~

Assalammualaikum....

Walaupun korang semua tahu bufday aku dah lama berlalu..tapi aku tetap nak coretkan jugak pasal bufday aku kali nie!Tajuk pun dah tulis besar-besar perkataan MEMORI!hahahaha...( gelak evil! )
Mungkin ada yang tak tahu lagi bila bufday aku...jangan risau....sekarang jugak aku bagitau korang..!
26 FEBRUARI 
Ingat betul-betul okay jangan tipu-tipu!Sila catat kat tempat yang korang senang nak nampak so bila tiba tarikhnya korang bolehlah POST hadiah banyak-banyak kat aku nie!!^^~
Thanks ya....terharunya aku!!=)

Persoalannya sekarang....apa kena-mengena KMJ ( Kolej Matrikulasi Johor ) dengan bufday aku??

Untuk pengetahuan korang..aku merupakan bekas pelajar KMJ sebelum aku continue study kat Mesir nie...sempatlah jugak belajar kat sana untuk beberapa bulan!
Aku ni dulu sangat popular kat KMJ tue...hampir kesemua pelajar kat sana kenal dengan aku nie...( Yuckkss....sila jangan perasan ye encik Fadli!!=P )




Aku nie dulu sangat rapat dengan budak-budak praktikum aku...rapat sangat-sangat ok!
I mean...kitorang memang rapat antara satu sama lain macam 1 keluarga bahagia sehingga praktikum lain semua jeles dengan keakraban kitorang!boleh ke??haha...
Sampailah aku tinggalkan diorang untuk sambung belajar kat Mesir nie...kitorang still rapat lagi!
Okay...dah panjang sangat aku merapu!

Nak dijadikan cerita..masa aku balik ke Malaysia tempoh hari..alaaa...yang time Mesir tengah bergolak tue...takkan dah lupe??Adehh...!Sambung balik cerita...sempatlah jugak aku sambut bufday aku dengan rakan-rakan KMJ aku..


Inilah dia kek bufday aku!!Love it!!=)
Sangat terharu bila ada orang sediakan kek bufday kita!=')
Nampak perkataan " We luv u " tue??Diorang sangat sayang kat aku okayy...jangan jeles!=P


Wajah aku time potong kek~
Malangnye time nie kitorang tak dapat nyalakan lilin sebab angin kuat sangat time nie...suratan takdir...ape nak buat...T.T~






Praktikum aku nie memang sangat sikit je budak lelakinya....ada 5 orang je...kini ada 4 orang!
Ada lagi yang tak sempat nak digambarkan dalam kamera aku...sori!='(


Saya menang Hadiah!!haha...thanks for the present!^.^

Lastly aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kat kawan-kawan praktikum aku sebab selalu ingat kat aku...aku pun selalu ingat kat korang okay!=)~


Sekian...


5 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

KMJ antara tempat terbaik bagi daku~

:)

fadlisabri said...

betol3!

fariha_eha89 said...

dapat kmj,tp x pegi...huhu3

hana nabihah said...

ouh bekas KMJ..adik kite pon blaja KMJ baru habis ni~

fadlisabri said...

sem 1 je kat KMJ...then smbg kat Egypt~
ur adik amek coz ape dulu?mungkin knl?