Tuesday, April 5, 2011

~ Andai Itu TakdirNya! ~

Assalammualaikum...


Alhamdulilah aku baru lepas habis buat asasement untuk subjek Physiology semalam!
Dengan hasil titik peluh aku bertungkus-lumus mentelaah buku Cardiovascular System ( CVS ), aku dapat menjawab dengan senang!haha....^^~
( Masuk basket carry sendiri! )

Pada masa yang sama, aku pun baru menghabiskan baca novel Andai Itu TakdirNya.
Dalam busy busy mentelaah buku CVS sempat lagi baca novel tue!dasat gilaks aku w0o!
Ini semua gara-gara terpengaruh dengan seorang housemate aku laa...
Sampai bengkak mata dia baca novel nie...aku pun try laa baca!


Sedih jugak lah baca novel nie...tapi tak ade laaa habiskan sekotak tisu macam orang tue!
Siapa ea??
Siapa yang makan icecream terasalah manisnya!hehe...=)


Coretan Seterusnya...

Balik dari kuliah semalam, terasa pulak macam tak ada m0od.
Tiba-tiba je terasa macam tue.Nak kata datang bulan, aku nie LELAKI. Mengarut je!haha...=)
Sampai je rumah r0omate aku nampaklah muka masam mencuka macam ayam berak kapur aku.
Kerana keperihatinannya, dia pun ajak aku keluar makan. Siap belanja lagi okay!





Inilah makanan yang kitorang order.
Nak tahu berapa orang yang ada untuk habiskan semua makanan nie??
Hanya 3 orang je okay!
Ordernye kemain banyak lagi....kalah orang Arab kat situ!haha...=)
At last kitorang tak habis makan kat situ.Terpaksalah bungkus bawa balik!


Bil ini untuk diclaim daripada parents kat Malaysia okay!
JUST JOKING!haha....^^~

Seperti biasa...bersama reporter dari Tanta, Mesir!=D~


Sekian.

35 comments:

nadiya taqwa adam said...

andai itu takdirnya memang terbaek :)

fadlisabri said...

betol!=)

MakweGerrard said...

srius cter andai itu tkdirnye sgt bez,,*huu laki pn ad gk kaki novel eh..=)

fadlisabri said...

haha....xde laa kaki novel sgt...
time tu xde nk buat pape...bace je r novel..skang busy bace buku lak...exam is around da corner...wish me luck!

FSH said...

andai itu takdir nya..wah dalam hati ade taman..HAHA xD

fadlisabri said...

haha...taman apekah??

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

assalamualaikum...
waa~~lelaki pon kaki novel jiwang gak...
not bad.. =)

fadlisabri said...

Wasalam...
haha...isi mase lapang jek...xde laa kaki novel sgt~

SITOT said...

ANDAI ITU TAKDIRNYA !! pnh bce kot ~

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

wah! bace jugak novel2 niih ek..haha

fadlisabri said...

hehe...^^~

Nurhasnatul Nabila said...

novel to mmg novel yg terbaik...
waaaa~ novel aku ilang kowt..
sdyhhh

Nur Atiqha Zaidi said...

andai itu takdir nye mmg superb !

missdora said...

novel ni mmg best.. :)

Revablogspotlive said...

novel andai itu takdirnya mmg best tp xtau akhir dia camna lg..nak beli kang t bajet lari lak...aiyoii..sob3..

cam best jerk baja kat mesir an? wish u luck :)

fadlisabri said...

Ending die best!

thanks~~

lyndaz said...

ni r novel paling bengkak penah aku baca yaw!
hahaha :P

zainatul abu bakar said...

andai itu takdirnya best!! hehe..xsangka laki pon bace novel camni :p

fadlisabri said...

hee....^^~

Muslimah Optimis said...

andai itu takdirnya novel air mata.. lelaki pun layan gak ke?? huhu... jiwangss jugak la ek..hihi

afifah said...

jarang laki minat baca novel cam ni..hehe..saya pun dah baca cerita tu memang best..saya cadangkan baca juga novel siti rosmizah yang ke2 n ke3..tajuknya CINTA KAU DAN AKU dgn LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU..serius memang best.. :)

Muslimah Optimis said...

heheheh... novel yang dcadangkan oleh afifah tu CINTA KAU DAN AKU dgn LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU..serius memang best.. :) dua-dua pun MO dah baca..hehehe.. best2..

fadlisabri said...
This comment has been removed by the author.
fadlisabri said...

Laaa....kat sini xde jual laa...hehe...

noni said...

aah, dappnya pizza.
eh u Tanta gak ke?
my frend kat situ gak..

fadlisabri said...

o0 yeke?

FaraLoveChoco said...

novel tu best lah..fara baca sampai ngis2..hahaha.

ecadwinkyasha said...

andai itu takdirnya.best kan?..baca berulang kali..habis berkotak2 tisu..tak bosan.hehehe

kira kekuri said...

assalam singgah sni..mmg da baca andai itu takdirnya..mcm anak kucing menangis kematian emak ja aku menangis2 baca nvel 2.hahaha :D

far_east said...

pinjam novel tue... ;)

Nurfazilah Cipa said...

andai itu tkdirnye..best!!!:)

jayjehan123 said...

aku tahu mesti chai yg tangis tu kann????

suhaa said...

sayangnya suha tak setia dalam membaca novel .. tapi pernah jugak baca satu dua novel pinjam dari kawan :p

shishi.. said...

ni novel yg saye ingt sampai sekrg...pling the best la compare ngn novel masa form5 tu...heheheheh...so angan2 sye sbgai seorg wanita...sye nk jd setabah die..tp mampukah sye... =D,,,tah2 sye penerajang je laki camtu... =p

fadlisabri said...

shishi - yup...novel nie best!semoga mnjd wanita yg tabah!jgn smpai terajang sudah laa ye...hehe