Friday, April 22, 2011

Hari Nie Dia Berbaju Melayu Mar0on!

Assalammualaikum..

Hari nie balik je dari sembahyang Jumaat terus update blog.
Bukan apa..cuma nak bagitau kat korang hari nie First Time aku pakai baju melayu pergi solat jumaat kat sini!=)~

Aku nie sebenarnya tak suka sangat pakai baju Melayu nie..haha..
Buat malu je...nama je orang Melayu!T.T~


Petang nie dalam pukul 5 PM ( Waktu Egypt ) aku ada kuiz Anatomy untuk Program Jom Mumtaz!
Hopefully dapat mejawab dengan baik...Insyallah!
Korang pun doakanlah aku ye!
Thanks!

Sampai sini je laa coretan pendek aku kali ini..=)

Sekian.

37 comments:

aliarosli said...

gudluk

fadlisabri said...

thanks!=)

lady in white said...

nice colour..match for u :)

benz said...

baju raya!!!!

fadlisabri said...

thanks lady in white!

fadlisabri said...

btol 2 benz!

benz said...

btw, ak rse ko dh mnambah berat badan!!!!

fadlisabri said...

btol3!
haha....=P

Tasneem Salahuddin said...

Later on lets sama2 pki baju kurung n melayu :)

fadlisabri said...

Insyallah~

miss shark said...

ohh, nice ^^

fadlisabri said...

thanks miss shark!=)

oranglidi said...

haha. smart baju tu.

jgnla ckp buat malu org mlayu, aku yg duk melaisia time raya je pakai. hehehehehehe.

fadlisabri said...

hahaha....
samelah kite!=P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bila diperantauan..mmg lah rasa janggal berbaju melayu kan?kat qatar ni..hubby dan anak sis pun tak pki baju melayu.semua pki jubah putih kita lak lain..haha.sis sendiri rasa janggal berbaju kurung kat sini.mungkin dah selesa ngan pakaian org sini.salam kenal

fadlisabri said...

haha...kat malaysia pun x suke sgt berbaju melayu nie..T.T
0o..nnti bole lah bawak jln2 kat sane ye!=)
Salam perkenalan~

yayahidayah said...

pakai la baju melayu bila pegi solat jumaat lepasni...
yaya suka tengok, kawan2 pun suka tengok... hehe...
kalo x nanti bila raya, tak dapat la beli baju raya yang baru...
sebab baju lama still in gud condition...
gud luck ye d sana...
berdoa selalu...
moga dipermudahkan segala urusan...
InsyaAllah... May Allah bless u... <3

fadlisabri said...

hehe...insyallah nnt pkai lagi...
act bawak 1 psg je baju melayu ni...haha
thanks..
Ameen~

E-ra paSha said...

wewiittt dtg nk usha tuan blog..ekhh salah3..nk usha blog..ngeee~ btw e-ra follow kamoo..

id follower: iera_pasha

Cik Su Life Cycle said...

buat elok2.. gud luck yer

fadlisabri said...

thanks E-ra pasha!=)

fadlisabri said...

terima kasih Cik Su~

Eyka said...

gud luck tau awk...eyka doa awk capai ape yg awk nak...aminnn...mecasih dtg jenguk eyka :)

fadlisabri said...

thanks ye eyka!=)

Firdani said...

ok je pkai bju melayu..nape x suke..huhu

fadlisabri said...

ntahlah....
perasann semulajadi!haha...^^

SITOT said...

thoiyib !! insyaAllah mumtaz..

sweet stalker said...

erm, study kat egypt ye? good luck ye.. :)

fadlisabri said...

insyallah ameen~
thanks SITOT~

fadlisabri said...

yup...thanks sweet stalker~

Siti Aziz said...

sebab kite orang melayu, kite kena suka pakai baju melayu...hi3... senakal2 mana pun dak laki, kalau dia pakai baju melayu, terus nampak sweet kuasa dua.. kuikuikuikui... tentu pak arab jeles bila tengok baju melayu warne maron nie.... kuikuui....

fadlisabri said...

hehe...betol jugak...name pown org Melayu!=)

azrinrahim said...

budak medic ea.. wow, best kot biology..kalo tidak pasti kamu jadi coursemate ayie.. herm, ayie mint sgt medic tpy family hlng.. semoga berjaya dunia akhirat ya..

fadlisabri said...

0wh...
thanks...u t0o ayie~=)

Azlan Hasan said...

wah..ko kat egypt ker??org kat sana pelik x tengok ko pakai baju melayu..ke kat sana da banyak orang pakai..hehehe

Regards,
-Strider-

[sutera kasih] said...

tgk ramai yg join, mcm nk join jgklah hehe

Nurulee said...

all the best.
baca entry nie lmbat sgt. xsempat join. tsk~