Tuesday, August 16, 2011

ENDO GENERATION pengganti SNSD!!

Assalammualaikum...

Ini berita tergempar yang aku terima baru-baru ini...!

Korang nak tahu???

Sekarang nie kumpulan K-Pop terkenal GIRLS GENERATION or SNSD tue dah ada pengganti okay!
Dengar cerita kumpulan SNSD tue dah bosan dengan hidup glamour dan nak bawak haluan masing-masing.
Ditambah pulak si Jessica tue sekarang nie kan tengah busy berdating dengan Taecyeon dari 2PM tue...manalah ada masa nak bagi komitmen dengan SNSD kan!
Hadoii....cukuplah bawak gosip di bulan-bulan Ramadhan yang mulia nie!

Okay2....kita lurus ke titik ( straight to the point )....
nak tahu siapa pengganti kumpulan SNSD yang mantap nie???


Hah...inilah dia pengganti kumpulan SNSD tue!
Kumpulan nie dinamakan sebagai ENDO GENERATION~
Kumpulan nie istimewa sikit dari kumpulan K-Pop yang lain..
Sebabnye....cuba tengok kat dalam gambar tue!
Nampak tak???
Ye....ye...!
Kumpulan nie dianggotai oleh spesis perempuan dan lelaki....CAMPUR!=.="~

Nama ahli kumpulan nie pun dah nak dekat sama dah dengan ahli kumpulan SNSD tue!
Kumpulan nie diketuai oleh si hitam manis tue yang bernama  ENDo YoonA! 
Jangan main-main okayy....seNegro-Negro dia pun dia fasih berbahasa korea!^^~
Nama ahli lain pulak adalah Koo Hung, Sato Yu Ri, Na Hyun, Ressica, Aiji Yoen, Sunny Shizuka, Noyo Yeon, Neeyo Yeon and Sachiffany.

Sekarang nie jom layan video diorang!


Hah...gempak kan diorang nie!^^~
Kalau nak layan lagi video diorang nie silalah berkunjung kat Youtube dan search ENDO GENERATION okayy!

Erkk...berita kat atas tue aku saja-saja bikin je okayy...
Jangan korang lurus sangat percaya berita tue sudah ye!=)

Sekian.

Nota Coretan : Tak ada sape yang boleh menggantikan my S0o Young!<3~




28 comments:

hudaa.udey said...

wahh! lagi ramai lagi gempak.. :)
tapi tak pe laa, jgn cm Malaysia yang tiru K-pop.. xlawa sungguh.. huhu

Jerul said...

minat korea gak ek

Pish said...

transex ke dorang nih?
:o

RafLurv said...

Wah,bikin kontroversi!haha.

Rtp Farra Arisha said...

unluckily i don't really know about k-pop and so on related to that..hha.
wowwwww, that picture is damn stunning!

Ika Nuratikah said...

huhu..klaka la pulakk name endo generation tuh... me igtkn grup indon nk jd kpop gak...huhu..sorry

fiza said...

bikin panas nieh!..hahaha

★♫ Ct Hajar ★♫ said...

dah tengok lama dah video nie


but diorang nyanyi lagu gee
energetic gila


gee gee baby

=P

mizmarmalade said...

minat korea eyh? hehe... comel je diorang neh :)

.:AiN iKeUchi:. said...

pergh..cun giler..hahaha...kalah snsd nih..

Ms Bery said...

Haha...
Kelakar giler tengok video nie.. Kalau snsd tengok mesti nagis.. :D

Bintang Biru. said...

perrgh. bergosip gosip bulan puase.
XD #LOL
Girl generation lagi comel dari diaorang.
ape ape pon.
sya support korea ! XD

suha said...

serius? macam pelik je grup ni huu :p

mama@eCha said...

this group tarian mmg deBest!!!!

ɀʉɱʁɩ said...

de lelaki is s*** -.-"

nadya said...

saya tetap minat SNSD!!! saragheyo snsd..hee

atien said...

hahahhaa..mcm2..

atien said...

hahaha..energetic gk dorang menari..

tp yg lelaki tu.mcm pelik skit nmpk..haha..

siap pakai boots ada heels..keh3..:)

he is kapten kakak said...

errr , no komen . aku buta seni . haha

kim heechul said...

nk gnti2x plak....x de sape pun yg blh gantikan my yoona...ok???x suke3x....!!!

FaRaH_fUnKa_WeIrD !! said...

btol ker nii....yoona n yuri ...xder sape leh gnti wess >,<

hanim! said...

pelik..hoho

Namee Roslan said...

wah kamu minta korea :D ada style lah!

Dzarief Zuhdi said...

erghh.. tak layan korea.. tapi kenal gak gadis2 lawa snsd tuh.. hehe

:: cekodod :: said...

hahaha..kelakar gila video tuh..Yoona terbaik..hitam pulakk..ooo,minat Soo Young ehh? hihi

bighagenjo said...

hey! aku da nak pecaya dah td.

da la ku tataw pape pasal korea2 nih.

ceh.

amierah said...

lawakla endo generation ni..

Anonymous said...

snsd the best