Wednesday, December 29, 2010

~Corat Coret Hati~{='(

AMARAN: Sebelum baca post nie...tolong pastikan tisu ada di tangan anda!

Hari ni ( 28 December 2010) aku mendapat panggilan yang amat mengejutkan dari parents aku kat Malaysia.
Panggilan yang amat menyedihkan...!='(
Kucing aku dah mati....kena langgar kereta!huh....
Kucing nie mati dengan cara yang menyayat hati..


Nie lah gambar kucing aku yang kena langgar tue....comel kan??
Alkisahnya kucing nie bukanlah aku beli kat Pet Shop ke apa ke..
Ibu aku pun sebenarnya tak suka sangat haiwan-haiwan belaan nie.
Kucing nie sebenarnya kucing terbiar kat rumah aku yang dulu. Dia suka lah datang kat rumah aku.Cari makanan kat rumah aku.Kucing nie sangat manja..!
suka gesel-gesel kepala dia kat kaki kitaorang!Then, dah hari-hari dia manja-manja dengan family aku, kitaorang pun belalah dia...
Sampai sekarang kitaorang pindah rumah baru pun kitaorang bawa dia sekali!
Kucing nie sangat aktif..!
Pagi-pagi lagi dia akan kejutkan parents aku..



Then, pagi tadi...parents aku hairanlah kenapalah kucing nie senyap jek hari nie...
Bila buka jek langsir kat balkoni tingkat atas rumah...
Arggghhh.......!
Ibu aku nampak kucing nie dah tersadai kat tepi jalan depan rumah..
Kucing nie dah kena langgar kereta!='(
Sedeyhnya....!
Esok genaplah 3 bulan aku tinggalkan kucing nie....
Lepas nie dah tak boleh dah nak bermanja-manja dengan kucing nie lagi!='(

4 comments:

lady in white said...

siap kire tuh..da 3bulan>>>hehehe
;)

deqaseh said...

kehilangan yg tiada ganti...we all miss aneng...huh huh...

benz said...

so sad...
*tp saya x nangis*

Chenta Eyfa Najibrz said...

huhuhu..cedeyyyy ar..i luv cat so muchhh