Friday, December 24, 2010

~Corat Coret Muzik~

Hai semua..sekarang nie aku nak cerita lak pasal benda yang aku suka buat time aku bosan..@@
Kalau nak tahu, kalau aku rasa bosan jek aku akan menyumbat telinga aku dengan earphone dan buka lagu dengan volume yang super maximum!haha...^^
"Dont try this at home!!"
Salah satu penyanyi yang tak berapa popular yang aku suka dengar bila diorang menyanyi....Sam Tsui..
hah???sape lak Sam Tsui nie??
haha...Dia nie dah banyak buat  record lagu kat youtube..banyak lah jugak video yang dia record. Kalau korang nak dengar, pergi je kat youtube dan search name dia!


Sedap lah jugak mamat nie menyanyi...bagi aku lah...tak tahu la plak pendapat korang..=.='
So, hope korang enjoy dengar lagu si Sam Tsui nie ok!=)

6 comments:

benz said...

ali2...ko nk pekak ke ar???? xDD

fadlisabri said...

mane de!!haha.....da terbiase!

benz said...

abis la....
pekak la ko ty... xDD

Anonymous said...

uish..super max vol!!bole pekak tuh...habeh cair khazanah dlm telinga tuh..haha

fadlisabri said...

haha....
buat mase ni x cair lg...
alhamdulilah!

Chenta Eyfa Najibrz said...

mmg pun bestttt