Sunday, December 26, 2010

~Corat Coret Hati~[>.<"]~

Argghhh!!!
Akhirnya aku dapat update blog aku nie!
Rasa cam tuutttt jek 1 hari tak dapat update blog nie...
Sori kawan-kawan!
ALKISAHNYA....
Semalam aku pergi lah Vodafone Egypt tue...
Bayar Broadband aku yang BARU SEMALAM tamat tempoh...
bukan lama tak bayar okie!^^
Then...aku dengan gembiranya balik nak update blog nie...
Then...sesampainya kat rumah...
------Jeng Jeng Jeng------
Broadband aku masih tak boleh digunakan!
adehh....Sabar Fadli....Sabar!
Aku pun pergilah balik kat Vodafone Egypt tue...
"dekat" jugak lah jaraknye dari rumah aku...!=.="
Then..setelah bertungkus-lumus menaip kat komputer tue...
Pak Cik kat Kaunter tue cakaplah...
'your broadband now ok!'
Then aku dengan senang hatinya baliklah rumah sambil memikirkan topik ape nak letak kat blog nie...
------Jeng Jeng Jeng------
Sekali lagi!
Broadband aku masih tak boleh digunakan!
Dalam hati dah menyumpah-nyumpah dah kat Pak Cik kaunter seorang tue!
Sabar Fadli....Sabar!
Memang aku dah tak bole sabar da...!
terus aku tutup Lappy aku and study!
Esok-esok je lah aku pergi pulak....
Ada hikmahnya di situ!haha....=P
Keesokkannya pulak...
maknanya hari nie lah....
lepas jek habis kelas aku pergilah Vodafone Egypt tue balik....
Dengan muka yang tak comel aku pergi lah kat kaunter tue....
dalam hati ingat nak maki jek orang kat kaunter tu...
tapi nasib baiklah aku masih mempunyai kesabaran yang tebal setebal buku Atlas Anatomy aku....
aku pun bercakap dengan nada yang sopan sesopan orang timur dan mencerminkan rakyat Malaysia yang berbudi bahasa...
HASILNYA....
Aku bolehlah mengupdate blog aku nie.....!
Begitulah kisahnya...
Sekian Terima Kasih!
haha.....=)

6 comments:

faiz fahmi said...

sgt dasyat.. na update blog susah gle dgn melayan kerenah broadband ..huhu

fadlisabri said...

betol2!

♥ Atiqah ♥ said...

ada hikmahnya xdpt update blog waktu itu..

fadlisabri said...

haha....
betol tu!

DR. Tess said...

HAHAHA, Bgus x VODAFONE broadband?
itu nama nya saudara di uji tuhan ,
lgpun bgus juga blh exercise kuruskan bdan kan?

Chenta Eyfa Najibrz said...

hehehe..bagus sgt sabar tu separuh dr keimanan kite